award

100% tevredenheid door onze klanten

Ontwerp zonder titel (16)

Uitgebreide support van ons team van experts

png clipart tool computer icons tools hand technic Bewerkt 1

Plaatsing en verankering mogelijk

Een kleine kluis

Wilt u een kleine kluis of een mini-kluis kopen om waardevolle spullen in op te bergen? Bij Security Tools bieden we diverse producten aan die uw bezittingen beschermen tegen inbraak en diefstal. We bieden producten aan van toonaangevende merken, dus u bent bij ons altijd verzekerd van de beste kluizen en kasten voor uw bezittingen. Ontdek snel wat we allemaal aanbieden.

Bent u op zoek naar top kwaliteit kluizen?

Contacteer ons nu

home icon 2

Ontdek onze prijzen en bespaar

home icon 3

Gratis verzending voor al onze producten

home icon 4

Ons assortiment bestaat uit de beste producten

Vind de kleine kluis die aan al uw wensen voldoet

We beschikken over een breed assortiment aan kluizen. Zo heeft u bij onze kluizen de keuze uit een grote kluis of een kleinere, zoals een mini-kluis. Als u een extra kleine kluis wilt aanschaffen, raden we een mini-kluis aan. Kleine kluizen zijn makkelijk op te bergen en vallen minder op dan een grotere. Bij onze kluizen heeft u ook de keuze uit de brandbescherming, inbraakweerstand en u kunt filteren op de waarde van uw kostbaarheden. Zo vindt u altijd een kluis van De Raat of een ander merk die aan al uw wensen voldoet. Bij ons vindt u bovendien verschillende soorten kluizen, zoals:

Weet u niet zeker welke soort kluis het beste bij uw doeleinden past? Vraag dan advies aan onze medewerkers. Zij helpen u graag verder, zodat u volledig tevreden bent met uw aankoop.

Ontdek ons aanbod aan kleine kluizen

Wilt u een kleine kluis of een mini-kluis kopen? Bekijk dan snel ons aanbod en plaats gemakkelijk een bestelling online. We hebben ook een showroom in Wetteren waar u onze collectie in het echt kunt bekijken. Heeft u nog vragen? Bel dan naar +32 (0)9 366 66 03 of stuur een e-mail naar info@security-tools.be.

NEEM CONTACT MET ONS

Heb je een vraag? Kom gerust langs in onze showroom, bel of stuur een mail en wij helpen je graag verder.

img 01 Bewerkt

Adres:

Koningin Astridlaan 54A, 9230 Wetteren

img 02 Bewerkt

Tel:

+32 (0)9 366 66 03

Zonder titel 85 x 65

Email:

info@security-tools.be

STUUR ONS EEN BERICHT

Wij helpen je graag verder met al je vragen en wensen.