award

100% tevredenheid door onze klanten

Ontwerp zonder titel (16)

Uitgebreide support van ons team van experts

png clipart tool computer icons tools hand technic Bewerkt 1

Plaatsing en verankering mogelijk

Kluis met sleutel

Voor fans van een traditionele kluis met sleutel zijn wij ook het uitgelezen bedrijf. Niet iedereen is fan van moderne snufjes, zoals kluizen met vingerafdruk of een elektrisch codeslot, en dat snappen wij als de beste. Bij een kluis met sleutel bent u er steeds van verzekerd dat u vlot toegang heeft tot uw kluis. Bij Security Tools beschikken we over een ruim aanbod aan kluizen met sleutel. Ze verschillen zowel in grootte als kleur. Bovendien heeft u ook de keuze tussen brand- en inbraakwerende kluizen. We helpen u graag de juiste keuze maken!

Bent u op zoek naar top kwaliteit kluizen?

Contacteer ons nu

home icon 2

Ontdek onze prijzen en bespaar

home icon 3

Gratis verzending voor al onze producten

home icon 4

Ons assortiment bestaat uit de beste producten

Ga de traditionele route op door een kluis met sleutel te kopen

Wij zijn trotse verdeler van het kluizenmerk De Raat. Bepaalde uitvoeringen van De Raat kluizen zijn afsluitbaar met een sleutel. Zo is het PT-model van ditzelfde merk een ideale kandidaat indien u interesse heeft in een kluis met sleutel. Wordt uw kluis door meerdere mensen gebruikt en beschikt u niet over voldoende sleutels? Dan heeft u steeds de mogelijkheid om sleutels bij te bestellen. Als u in uw bedrijf dagelijks met geld omgaat, heeft u ongetwijfeld een veilige plek nodig om dit te bewaren. Bij Security Tools vindt u een ruime selectie aan afstortkluizen. Ook als u fan bent van een kluis met sleutel, vindt u ongetwijfeld tussen dit aanbod iets naar wens. 

Koop uw professionele beveiligingsmaatregelen bij ons

Wilt u alvorens het kopen van uw kluis een kijkje nemen naar het product? U bent steeds welkom in onze showroom te Wetteren. Tijdens uw bezoek staat er steeds iemand van ons team klaar om u een woordje uitleg te bieden. Stuur op voorhand een e-mail naar info@security-tools.be zodat wij wat tijd voor u kunnen vrijmaken. Uiteraard zijn we ook steeds bereikbaar op het nummer +32(0)9 366 66 03.

NEEM CONTACT MET ONS

Heb je een vraag? Kom gerust langs in onze showroom, bel of stuur een mail en wij helpen je graag verder. 

img 01 Bewerkt

Adres:

Koningin Astridlaan 54A, 9230 Wetteren

img 02 Bewerkt

Tel:

+32 (0)9 366 66 03

Zonder titel 85 x 65

Email:

info@security-tools.be

STUUR ONS EEN BERICHT

Wij helpen je graag verder met al je vragen en wensen.