award

100% tevredenheid door onze klanten

Ontwerp zonder titel (16)

Uitgebreide support van ons team van experts

png clipart tool computer icons tools hand technic Bewerkt 1

Plaatsing en verankering mogelijk

Raamslot

Wilt u een raamslot of raamgrendel aanschaffen om uw woning of bedrijf beter te beveiligen? Security Tools biedt verschillende producten aan die een optimale beveiliging garanderen. We zijn gespecialiseerd in producten die bescherming bieden tegen inbraak. Als vertegenwoordiger van de belangrijkste kluizenfabrikanten zijn wij uw ideale partner.

Bent u op zoek naar top kwaliteit raamsloten?

Contacteer ons nu

home icon 2

Ontdek onze prijzen en bespaar

home icon 3

Gratis verzending voor al onze producten

home icon 4

Ons assortiment bestaat uit de beste producten

De voordelen van een raamslot

Inbrekers proberen steeds vaker via het raam naar binnen te komen. Aangezien ramen makkelijker open te breken zijn dan deuren, is een raamgrendel of slot onmisbaar. Met een raamslot houdt u dieven buiten de deur. We bieden sloten aan die universeel toepasbaar zijn op ramen en deuren in hout, pvc, aluminium of staal in verschillende veiligheidsgraden. U kunt een raamgrendel of slot in diverse kleuren bestellen, dus u vindt er altijd een die bij uw interieur past. Wilt u specifieke bezittingen beveiligen? Bekijk dan ook onze andere producten, zoals een laptopkluis. Dankzij ons brede aanbod vindt u gemakkelijk een slot of kluis die aan uw wensen voldoet.

Bestel een raamgrendel in onze webshop

Wilt u een stevig raamslot, een raamgrendel of raambeslag bestellen? Ontdek dan snel het assortiment online of bezoek onze showroom in Wetteren om de sloten te bekijken. Bent u op zoek naar andere producten, zoals een kleine kluis, waar u waardevolle spullen in kunt bewaren? Ook dan kunt u uitstekend bij ons terecht. Wilt u meer weten over de producten die we aanbieden? Voor meer informatie belt u naar +32 (0)9 366 66 03 of stuurt u een e-mail naar info@security-tools.be. We beantwoorden met veel plezier al uw vragen.

NEEM CONTACT MET ONS

Heb je een vraag? Kom gerust langs in onze showroom, bel of stuur een mail en wij helpen je graag verder. 

img 01 Bewerkt

Adres:

Koningin Astridlaan 54A, 9230 Wetteren

img 02 Bewerkt

Tel:

+32 (0)9 366 66 03

Zonder titel 85 x 65

Email:

info@security-tools.be

STUUR ONS EEN BERICHT

Wij helpen je graag verder met al je vragen en wensen.