Vragen? Bel ons +32 (0)9 395.20.35 of mail ons info@security-tools.be

Sitemap  -  Email

SECURITY-Tools bvba | Bouwkundige beveiliging

SECURITY-Tools bvba
Industriepark E17/3 - Mosten 13, B-9160 Lokeren
Tel. +32 (0)9 395 20 35 - BTW BE0560.855.384
Email:
info@security-tools.be

Bent U op zoek naar een slotenmaker voor de regio BRAKEL?

Slotenmaker

SECURITY Tools bvba is een groothandel. We installeren zelf geen sloten en cilinders, maar we kunnen U voor de regio Aalst volgende slotenmaker aanbevelen:

 

 

U kan altijd in onze toonzaal te Lokeren onze producten komen bekijken en ze desgewenst laten installeren door deze slotenmaker in de regio BRAKEL.


SLOTENMAKER KRISTOF PONNET - BRAKEL

 

 

Hebt U dringend een ervaren en eerlijke slotenmaker nodig in BRAKEL?  Slotenmaker PONNET is ter plaatse binnen de 30 minuten. De wachtdienst op het noodnummer 0468 11 33 99 kan U exact zeggen hoe lang u moet wachten voor de interventie kan worden uitgevoerd.

 

 

U kiest met slotenmakerij PONNET en zijn team voor echte professionele slotenmakers met jaren ervaring. We zijn geen callcenter dat over heel de België en Nederland werkt, maar we werken enkel lokaal in Oost-Vlaanderen.

 

Is uw sleutel afgebroken in Brakel?

Is uw slot kapot in Brakel?

Geraakt u uw huis niet meer binnen, wat de reden ook is?  Wij zoeken het uit!

 

Slotenmaker PONNET en zijn gecertificeerde vakmannen staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar. Eerlijk en betrouwbaar, want als een slotenmaker nodig hebt, dan hebt u al stress genoeg.

 

 

 

SLOTENMAKER KRISTOF PONNET - BRAKEL

Uw eerste hulp bij slotproblemen

 

Een veilige woning begint bij een veilige voordeur. Een versleten of defect slot geeft inbrekers vrij spel. Neem daarom op tijd contact met ons op. Wij vervangen al uw sloten: cilindersloten, insteeksloten, meerpuntssloten, …

 

Hebt u zichzelf buitengesloten? We zijn er binnen de 30 minuten om uw deur te openen.

 

Op zoek naar meer veiligheid voor uw woning of handelspand?

SLOTENMAKER KRISTOF PONNET - BRAKEL plaatst extra sloten en raambeveiliging.

 

 

 

Met wat enkele ingrepen en bijkomende sloten kan u het inbrekers een pak moeilijker maken. Geef ongewenst bezoek geen kans en plaats een veiligheidscilinder op uw voordeur en uw achterdeur, aangepast veiligheidsbeslag en voldoende raambeveiliging. Slotenmaker PONNET maakt uw huis, appartement of bedrijfspand beduidend meer inbraakveilig, uiteraard steeds op maat van uw budget.

 

Een inbraakveilige woning is een aangename woning!

 

Slotenmaker Brakel

 

 

Deur achter u dichtgetrokken en zichzelf buitengesloten? Dat gebeurt ons allemaal wel eens. Bent u de sleutel kwijtgeraakt of nog erger, u denkt dat uw sleutel gestolen is?

Slotenmakerij PONNET Kristof opent zonder schade uw woning zodat u snel weer terug binnen kan. Onze service-wagen is voorzien van de nodige cilinders en sloten om u desgewenst onmiddellijk te depanneren indien uw kapot slot moet worden vervangen.

 


Slot kapot in Brakel?

Vervang op tijd haperende of moeilijk draaibare sloten!

 

 Ondervindt u al een tijdje dat uw slot niet meer zon goed werkt zoals vroeger. Stel een vervanging dan niet nodeloos uit, want dit kan voor onaangename verrassingen zorgen. Slotenmaker PONNET vervangt met spoed 24h 7d uw slot. Onze nood-dienst is dag en nacht beschikbaar voor onze klanten (enkel Oost-Vlaanderen)

 

 

Lokale slotenmaker

 

 Slotenmaker PONNET Kristof is een lokale slotenmaker. We werken enkel in Oost-Vlaanderen. We geloven niet in slotenmaker-callcenters die in heel Vlaanderen altijd onmiddellijk een slotenmaker er beschikking hebben. Daarom werken we enkel lokaal.

 

Onze kwaliteitsmaterialen komen van grootleverancier SECURITY-Tools te Lokeren, een vaste waarde. Door onze lokale verankering in Oost-Vlaanderen is er altijd een PONNET slotenmaker in uw buurt in Oost-Vlaanderen. Zo bent u zeker dat in noodgevallen een van onze slotenmakers binnen de 30 minuten na uw telefoontje aan uw deur staat. Als dat om één of andere reden niet kan, dan gaan we dat onmiddellijk meedelen aan de telefoon.

 

Er is altijd een PONNET slotenmaker beschikbaar in Oost-Vlaanderen, met als uitvalsbasis Wetteren, Gent, Aalst en Lokeren.

 

 

Vragen? Bel ons +32 (0)9 395.20.35 of mail
ons via
info@security-tools.be

SECURITY-Tools bvba | Bouwkundige beveiliging

SECURITY-TOOLS bvba
Mosten 13, B-9160 Lokeren
Tel +32 (0)9 395.20.35 - BTW BE0560.855.384
Email:
info@security-tools.be

Slotenmaker
Slotenmaker Brakel