award

100% tevredenheid door onze klanten

Ontwerp zonder titel (16)

Uitgebreide support van ons team van experts

png clipart tool computer icons tools hand technic Bewerkt 1

Plaatsing en verankering mogelijk

Vloerkluis kopen

Het kopen van een vloerkluis biedt u de kans tot een subtiele veiligheidsmaatregel, voornamelijk omdat u dit type kluis kunt bedekken met een tapijt of iets dergelijks. Bij Security Tools uit Wetteren hechten we belang aan de professionaliteit van onze producten. Bovendien willen we met onze webshop een aankooppunt creëren voor particulieren. Ons aanbod bestaat uit een verscheidenheid aan modellen, groottes en soorten kluizen. De vloerkluis is er één van. Laat ons de kluis vinden die bij uw verwachtingen past.

Bent u op zoek naar top kwaliteit kluizen?

Contacteer ons nu

home icon 2

Ontdek onze prijzen en bespaar

home icon 3

Gratis verzending voor al onze producten

home icon 4

Ons assortiment bestaat uit de beste producten

Geniet met een vloerkluis van subtiliteit en veiligheid

Bij het kopen van een vloerkluis bij Security Tools kunt u al de productinformatie vinden op de website of tijdens een bezoek aan de showroom. Vele van de vloerkluizen zijn alsook inbraakwerende kluizen. Dit betekent dat er nog meer weerstand is wanneer er iemand een inbraakpoging doet. Een kluis kopen kan chaotisch aanvoelen vanwege het ruime assortiment. Daarom staan wij steeds paraat om zowel particulieren als bedrijven te begeleiden tijdens het aankoopproces. Ontvang tijdens een bezoek aan de showroom doordacht advies van ons team.

Kom langs om uw vloerkluis te kiezen en kopen

Indien een vloerkluis niet meteen compatibel is met de plek waar u een kluis wilt plaatsen, kunt u ook steeds een muurkluis aanschaffen. Het biedt subtiliteit en veiligheid, net zoals wanneer u een vloerkluis zou kopen. Er zijn verscheidene vloerkluizen die naast inbraakwerend ook onder de categorie van brandwerende kluizen vallen. Krijgt u graag een woordje uitleg over al uw mogelijkheden? Contacteer ons door een e-mail te sturen naar info@security-tools.be of bel naar +32 (0)9 366 66 03.

NEEM CONTACT MET ONS

Heb je een vraag? Kom gerust langs in onze showroom, bel of stuur een mail en wij helpen je graag verder. 

img 01 Bewerkt

Adres:

Koningin Astridlaan 54A, 9230 Wetteren

img 02 Bewerkt

Tel:

+32 (0)9 366 66 03

Zonder titel 85 x 65

Email:

info@security-tools.be

STUUR ONS EEN BERICHT

Wij helpen je graag verder met al je vragen en wensen.