award

100% tevredenheid door onze klanten

Ontwerp zonder titel (16)

Uitgebreide support van ons team van experts

png clipart tool computer icons tools hand technic Bewerkt 1

Plaatsing en verankering mogelijk

Brandwerende archiefkast kopen

Een brandwerende archiefkast biedt u zoals de naam zegt een extra beschermingslaag bij brandgevaar. Het is de ideale plek om belangrijke documenten te bewaren terwijl ze beschermt zijn tegen inbraak en brand. Bij Security Tools focussen we ons steeds op de kwaliteit en professionaliteit van ons productaanbod. We staan paraat voor zowel bedrijven als particulieren. Vandaar verzekeren we u, de klant, dat elk product perfect bruikbaar is voor zakelijk en persoonlijk gebruik.

Bent u op zoek naar top kwaliteit kluizen?

Contacteer ons nu

home icon 2

Ontdek onze prijzen en bespaar

home icon 3

Gratis verzending voor al onze producten

home icon 4

Ons assortiment bestaat uit de beste producten

Investeer in een veilige beschermplek met een brandwerende archiefkast

Wanneer u bij onze firma een archiefkast koopt, investeert u hoogstwaarschijnlijk in een brandwerende kast. Bij onze veiligheidsfirma ligt de prioriteit dan ook bij de bescherming van uw meest waardevolle items, zoals belangrijke documenten. Zoals eerder vermeld hechten we belang aan kwalitatieve producten. Bijgevolg zult u bij ons kluizen en brandkasten vinden van De Raat en Nauta, twee zeer bekende en professionele merken. Indien u eerder geïnteresseerd bent in het kopen van een brandwerende kluis, zit u ook goed bij Security Tools. Hier kunt u, in tegenstelling tot een brandwerende archiefkast, persoonlijkere zaken mee beschermen, zoals geld of familiejuwelen.

Bezoek onze showroom en ontvang professioneel advies

Om deskundig en doordacht advies te ontvangen tijdens uw zoektocht naar een brandwerende archiefkast of kluis bent u steeds welkom bij ons in Wetteren. Voel u vrij om een afspraak te maken zodat u onze showroom kunt bezoeken. Tijdens uw bezoek komt u meer te weten over ons beveiligingsbedrijf. Bovendien heeft u de kans om de producten van dichtbij te bekijken. Contacteer ons door een e-mail te sturen naar info@security-tools.be om een afspraak te maken. Telefonisch zijn we bereikbaar op het nummer +32(0)9 366 66 03.

NEEM CONTACT MET ONS

Heb je een vraag? Kom gerust langs in onze showroom, bel of stuur een mail en wij helpen je graag verder. 

img 01 Bewerkt

Adres:

Koningin Astridlaan 54A, 9230 Wetteren

img 02 Bewerkt

Tel:

+32 (0)9 366 66 03

Zonder titel 85 x 65

Email:

info@security-tools.be

STUUR ONS EEN BERICHT

Wij helpen je graag verder met al je vragen en wensen.