SECURITY TOOLS BV

Deurbeslag

Voor elke deur vindt u het juiste materiaal dankzij ons ruim assortiment deurbeslag in verschillende kleuren en maten. Van cilinders tot de kruk, wij bekijken altijd wat voor u mogelijk is.

  • Ophangingselementen: het hart van goede deuren wordt bepaald door de juiste keuze van het deurbeslag.
  • Sloten en cilinders: het gevoel van veiligheid en geborgenheid is een factor die wij voor ons deurbeslag op de eerste plaats zetten.
  • Sluiters en pompen: deuren openen en sluiten zonder enige moeite en met een constante snelheid. Deze deurtechniek biedt een antwoord aan de hoogste vereisten op vlak van kwaliteit, design en comfort.
  • Bediening: laat u verrassen door ons overzichtelijk en volledig aanbod deurgrepen van hoge kwaliteit en verschillende stijlen in onze grote showroom en laat u bijstaan door professioneel advies van één van onze experts in deurbeslag.

Wenst u graag meer informatie en inlichtingen over wat wij voor u kunnen doen? Spring dan gerust binnen in onze showroom, of mail naar [email protected] of bel naar het nummer +32 (0)9 366 66 03

Locatie

Koningin Astridlaan 54A,

9230 Wetteren

Onze openingsuren

Maandag – Vrijdag:

08:00 – 13:00 & 14:00 – 18:00

Zaterdag: Op afspraak

Contact

Tel: +32 (0)9 366 66 03

Email: [email protected]

SECURITY TOOLS BV

Bezoek ook onze ANDERE websites:

www.veiligheidscilinders.be

We beschouwen de veiligheidscilinder als de basiscomponent bij de start van de beveiliging van een appartement, Je woning of ter Berscherming van je bedrijfspand

www.st-raambeveiliging.be

Meer dan een kwart van alle inbraken gebeurt via een raam. Vaak via een raam op het gelijkvloers, maar ook door inklimming via een raam op een verdieping.

www.st-loketintercom.be

Security Tools is leverancier van intercomsystemen en intercoms voor balies voor beveiligde ruimtes zoals banken, wisselkantoren, nachtloketten, benzinestations, enz