award

100% tevredenheid door onze klanten

Ontwerp zonder titel (16)

Uitgebreide support van ons team van experts

png clipart tool computer icons tools hand technic Bewerkt 1

Plaatsing en verankering mogelijk

De Raat kluizen

De Raat kluizen zijn kwaliteitsproducten en bij Security Tools zijn we hier trots verdeler van. Net zoals De Raat hechten wij belang aan een veiligere samenleving. Wij dragen ons steentje bij door doordacht veiligheidsadvies te bieden aan ons cliënteel en een alomvattend aanbod aan te bieden van hoge kwaliteit. Wordt u graag geassisteerd tijdens het aankoopproces of wilt u meer weten over de kluizen van De Raat? Bij Security Tools uit Wetteren staan we steeds paraat.

Bent u op zoek naar top kwaliteit kluizen?

Contacteer ons nu

home icon 2

Ontdek onze prijzen en bespaar

home icon 3

Gratis verzending voor al onze producten

home icon 4

Ons assortiment bestaat uit de beste producten

Ontdek ons ruime aanbod aan De Raat kluizen

Dankzij de verscheidenheid, zoals groottes en soorten, in het aanbod aan De Raat kluizen zijn ze geschikt voor verschillende branches. Als hotelkluis zijn ze bijvoorbeeld de perfecte keuze. Waarom zijn deze kluizen het ideale product voor verschillende sectoren? U heeft de keuze tussen de wijze van toegang:

De laatste optie is gemaakt wanneer een beperkt aantal, of zelfs maar één persoon, toegang hoort te hebben tot de inhoud van de kluis. Verschillende kluizen in ons aanbod worden naast inbraakwerend ook als brandkluis beschouwd. Ze bieden een perfecte manier om kostbare spullen te beschermen voor brandgevaar. Zorg dankzij de kluizen van De Raat dat u niets belangrijk verliest.

Vertrouw op onze vakkundige raad

Koop uw kluis bij onze firma om op deskundige wijze uw waardevolle items te beveiligen. Indien u deskundig advies wenst in voorbereiding op uw aankoop van De Raat kluizen, staan we steeds paraat. Om antwoorden op uw vragen te krijgen kunt u een bezoek brengen aan onze showroom. Bovendien kunt u ons contacteren door te bellen naar +32 (0)9 366 66 03 of stuur een e-mail naar info@security-tools.be.

NEEM CONTACT MET ONS

Heb je een vraag? Kom gerust langs in onze showroom, bel of stuur een mail en wij helpen je graag verder. 

img 01 Bewerkt

Adres:

Koningin Astridlaan 54A, 9230 Wetteren

img 02 Bewerkt

Tel:

+32 (0)9 366 66 03

Zonder titel 85 x 65

Email:

info@security-tools.be

STUUR ONS EEN BERICHT

Wij helpen je graag verder met al je vragen en wensen.