Sitemap  -  Email

Vragen? Bel ons +32 (0)9 395.20.35 of mail ons [email protected]

SECURITY-Tools bvba | Bouwkundige beveiliging

SECURITY-Tools bvba
Industriepark E17/3 - Mosten 13, B-9160 Lokeren
Tel. +32 (0)9 395 20 35 - Fax: +32 (0)9 395 20 21
Email:
[email protected]

DE RAAT brandkasten

DE RAAT Security Products | Kluizen en brandkasten

 

De Raat Security Products is Europa's grootste distributeur op het gebied van brand- en inbraakwerende producten en gerelateerde veiligheidsproducten. Met kwalitatief hoogwaardige producten tracht De Raat een bijdrage te leveren aan een veiligere samenleving.

Op tal van fronten onderscheidt De Raat zich van andere spelers op de lokale en internationale markt voor veiligheidsproducten. De Raat is actief vanuit eigen vestigingen in Nederland, België en Groot Britannië.

De Raat is door middel van een netwerk van loyale dealers breed vertegenwoordigd  in de markt. Deze dealers staan garant voor goede en betrouwbare adviezen. Onze kennis en ervaring, in combinatie met de kennis en ervaring van ons geselecteerd netwerk van dealers, resulteert in een perfect uitgedacht eindproduct.

Dankzij de inzet van eigen vervoer en een grote  voorraad kan De Raat op zeer flexibele wijze omgaan met aflevering en installatie van haar producten. Het voorraadniveau wordt doorlopend gecontroleerd aan de hand van signalen uit de markt. Hierdoor biedt De Raat voor vrijwel iedere vraag een oplossing.

Als een standaard product toch niet voldoet aan de wensen en/of eisen van de gebruiker dan is De Raat in staat vrijwel iedere vorm van maatwerk te leveren. Onze deskundige specialisten denken graag met u mee om tot een optimale oplossing te komen.

Mocht zich toch nog met een product een probleem voordoen dan zorgt de eigen technische dienst van De Raat voor een passende oplossing van het probleem.

DE RAAT kluizen EUROLITE S2
DE RAAT privékluizen serie ET

Brand- en/of inbraakwerende safes

De brand- en/of inbraakwerende safes van De Raat zijn uitermate geschikt voor het veilig opbergen van allerlei waardevolle eigendommen, bedrijfsgoederen, antieke voorwerpen, documenten, etc. U heeft keuze uit inbraakwerende safes of een combinatie van brand- én inbraakwering. Uiteraard zijn de safes in verschillende weerstandsniveaus verkrijgbaar en kunnen zowel bedrijfsmatig als particulier goed gebruikt worden. Voor iedere toepassing heeft De Raat een geschikte oplossing in haar leveringsprogramma.

Exclusieve safes

 

Veiligheid als sieraad in uw woonkamer, praktijkruimte of kantoor.

De exclusieve series Exquis, Magnific en Wertheim Luxus mogen niet meer gezien worden als ‘gewone’ kluizen. Deze kluizen vormen een juweeltje op zich!

Exclusieve kluizen/brandkasten DE RAAT Exquis

 

De Exquis wordt geleverd in hoogglanslak (naar keuze wit of zwart).
Afgewerkt met fraaie decoratieve ornamenten, zowel aan de binnen– als buitenzijde.

 

Het interieur bestaat uit sieradenladen in verschillende afmetingen naar keuze, al dan niet gecombineerd met watchwinders. Dit wordt uitgevoerd in fraai grijs of wit alcantara.

De Exquis is zowel inbraak- als brandwerend en biedt dus gecombineerde veiligheid. De kluis is getest en gecertificeerd door het Duits VdS volgens EN1143-1 in de klasse II. Daarnaast heeft de Exquis een brandwerendheidstest van 30 minuten doorstaan (EN15659/ LFS30P).

De Exquis is leverbaar in 3 verschillende maten en wordt standaard uitgerust met een elektronisch cijfercombinatieslot met sleutelslot t.b.v.   noodopening.

Exclusieve kluizen/brandkasten DE RAAT Magnific

 

De absolute top in kluizenland.

Zorgvuldig geselecteerde materialen kunnen geheel naar wens worden gecombineerd, zowel voor interieur als exterieur.

Zo kan de buitenzijde in vrijwel iedere kleur stralend hoogglans worden gespoten. Beslag en regelwerk kan in chroom- of goudkleur. Voor het interieur kan worden gekozen uit diverse materialen zoals speciale houtsoorten, leer of alcantara.

 

Voor het interieur kan worden gekozen uit laden in verschillende afmetingen en uitvoeringen, watchwinders en glazen legborden.

De Magnific is leverbaar in Euro klasse II en III (EN 1143-1).

De aanschaf van een Magnific is al een beleving. Onze specialisten doorlopen aan de hand van monsters en stalen alle mogelijkheden en opties om geheel aan uw wensen tegemoet te komen.

Exclusieve kluizen/brandkasten DE RAAT Wertheim LUXUS

De Wertheim AG15 (klasse I) en BG15 (klasse II) kunnen worden uitgerust met een houten inzet bestaande uit verschillende  compartimentjes.

Het interieur kan naar wens worden uitgebreid met maximaal 3 laden voor de berging van bijvoorbeeld juwelen. Ook ledverlichting kan in het interieur worden ingebouwd.

 

SECURITY-Tools bvba | Industriepark E17/3 te Lokeren

Adres

SECURITY-Tools bvba
Industriepark E17/3
Mosten 13 (ICL-gebouw)
B-9160 Lokeren
BELGIE - BELGIQUE
BTW-nr:  BE 0560.855.384
Telefoon:  +32 (0)9 395 20 35
Telefax: +32 (0)9 395 20 21
Email:
[email protected]

SECURITY-Tools bvba | 3405A | Mosten 13 | Industriepark E17/3 Lokeren

Openingsuren showroom

Van maandag tot vrijdag van 9h00 tot 16h00
Buiten de kantooruren op afspraak

Routebeschrijving

SECURITY-Tools bvba | Industriepark E17/3 te Lokeren
SECURITY-Tools bvba | 3405A | Mosten 13 | Industriepark E17/3 Lokeren

Vragen? Bel ons +32 (0)9 395.20.35 of mail
ons via
[email protected]

SECURITY-Tools bvba | Bouwkundige beveiliging

SECURITY-TOOLS bvba
Mosten 13, B-9160 Lokeren
Tel +32 (0)9 395.20.35 - Fax  +32 (0)9 395.20.21
Email:
[email protected]

DE RAAT kluizen EUROLITE S2
DE RAAT privékluizen serie ET
Catalogus DE RAAT kluizen en brandkasten