SECURITY TOOLS BV

DOM RS Sigma

DOM Sleutelservice - DOM RS Sigma nalevering originele certificaatsleutels volgens eigendomscertificaat

SECURITY Tools bv is erkend verdeler van de DOM RS Sigma veiligheidscilinders.

 

U kan bij ons dan ook originele DOM RS Sigma en Sigma Plus sleutels aan de hand van uw eigendomscertificaat (Sicherungskarte) bestellen.

 

Ook op uw DOM RS Sigma sleutel staat een code gegraveerd. Controleer steeds of deze code overeen komt met de code op het eigendomscertificaat.

DOM RS Sigma | Security Tools BV

Leveringstermijn voor de nalevering van een DOM RS Sigma sleutel?

Originele DOM RS Sigma sleutels hebben een leveringstermijn van 3 werkdagen.

Offerte bijmaken van een DOM RS Sigma sleutel?

Vraag vrijblijvend een prijsopgave per Email voor de nalevering van originele DOM RS Sigma sleutel via [email protected].

 

Vermeldt ook het aantal sleutels dat U zou wensen. U krijgt van ons vervolgens een vrijblijvende offerte met niet alleen de prijs, maar ook de te volgen procedure, de verzendingskosten, de verzendingswijze, leveringstermijn, etc.

 

Eigendomcertificaat verloren voor uw DOM RS Sigma sleutel?

Beschikt U niet meer over het originele eigendomscertificaat? Stuur ons een mailtje naar [email protected] en U ontvangt meer informatie over de procedure voor de aanmaak van een nieuw eigendomscertificaat mits uiteraard het voorleggen van de nodige bewijsstukken.

ONTDEK ONZE KLUIZEN WEBSHOP

U kan voor een kluis, brandkast, wapenkluis, gepantserde dossierkast, etc., ook terecht op onze speciale en vernieuwde webshop

SECURITY TOOLS BV

Bezoek ook onze ANDERE websites:

www.veiligheidscilinders.be

We beschouwen de veiligheidscilinder als de basiscomponent bij de start van de beveiliging van een appartement, Je woning of ter Berscherming van je bedrijfspand

www.st-raambeveiliging.be

Meer dan een kwart van alle inbraken gebeurt via een raam. Vaak via een raam op het gelijkvloers, maar ook door inklimming via een raam op een verdieping.

www.st-loketintercom.be

Security Tools is leverancier van intercomsystemen en intercoms voor balies voor beveiligde ruimtes zoals banken, wisselkantoren, nachtloketten, benzinestations, enz