SECURITY TOOLS BV

Abus FG300 veiligheidsraamkrukken

Raambeveiliging > Abus > FG300

Afsluitbare raamgrepen zijn in eerste instantie bedoeld als beveiliging voor kinderen, maar gelden ook als inbraakwerend product voor bepaalde inbraakmethoden, zoals de “gaatjesboorders”-techniek waarbij een inbreker met een boor een gaatje boort door het kozijn om alzo de vensterkruk te kunnen bedienen.

Dergelijke afsluitbare grepen zijn vooral nuttig voor ouders, want op deze manier kunnen zij bepalen welke ramen de kinderen kunnen openen. Omdat de grepen allemaal gelijksluitend zijn, heeft u slechts een sleutel nodig voor alle raamgrepen.

Een aantal raamgrepen, bijv. de FG 300, zijn zo ontworpen dat ze universeel inzetbaar zijn. De vierkantstift kan zo worden ingesteld, dat deze op elk raam past. Irritaties over miskopen behoren dus tot het verleden. Ook het monteren is erg eenvoudig.
abus_fg300_afmetingen (1)
fg300_raamkruk_met_slot_abus (1)

ABUS Afsluitbare raamkrukken met slot

ABUS FG300 Wit raamkruk
fg300_raamkruk_met slot_abus_bruin-175
ABUS FG300 Bruin raamkruk
fg300_raamkruk_met slot_abus_grijs-175
ABUS FG300 Grijs raamkruk
ABUS FG300A W Kleur WIT
abus_fg300a_s-zilver_175
ABUS FG300A G Kleur GRIJS

SECURITY TOOLS BV

Bezoek ook onze ANDERE websites:

www.veiligheidscilinders.be

We beschouwen de veiligheidscilinder als de basiscomponent bij de start van de beveiliging van een appartement, Je woning of ter Berscherming van je bedrijfspand

www.st-raambeveiliging.be

Meer dan een kwart van alle inbraken gebeurt via een raam. Vaak via een raam op het gelijkvloers, maar ook door inklimming via een raam op een verdieping.

www.st-loketintercom.be

Security Tools is leverancier van intercomsystemen en intercoms voor balies voor beveiligde ruimtes zoals banken, wisselkantoren, nachtloketten, benzinestations, enz