SECURITY TOOLS BV

Abus security producten voor inbraakbeveiliging. Synoniem voor veiligheid.

Homepagina > Abus

Het merk ABUS presenteert zich als een sterke, onafhankelijke, wereldwijd opererende groep ondernemingen voor mechanische en elektronische beveiliging.

Als het gaat om de bescherming van levens en waardevolle voorwerpen levert de ABUS-groep een verantwoordelijke bijdrage om in veel aspecten van het leven te zorgen voor extra veiligheid.

Daartoe ontwikkelen en produceren wij mechanische en elektronische beveiligingsoplossingen die mensen overal ter wereld een ‘goed gevoel van veiligheid’ geven. Dit weerspiegelt zich ook in onze positionering: “ABUS: Sinds 1924 innovatieve beveiligingstechnologieën ten dienste van mensen.”

veiligheidsbeslag_abus_blzs_f1_kruk_kruk171x253
abus_veiligheidsrozet_f4
abus_afsluitbare_draaikip_raamkrukken_fg200_foto181x252
abus_raamgrendel_2510_voor_1_vleugel227x206
fts106_raamslot_abus_175 (1)

Innovatieve beveiligingsoplossingen van ABUS. Sinds 1924.

Dat deze slogan ooit nog eens de hele wereld rond zou gaan, daar hadden August Bremicker en zijn zonen nauwelijks op durven rekenen toen zij in 1924, in het kleine dorp Volmarstein an der Ruhr, de eerste stappen naar zelfstandigheid durfden te zetten en begonnen met de productie van de eerste hangsloten. Het toenmalige bedrijf in de kelder van het familiehuis is inmiddels uitgegroeid tot een wereldwijd actieve groep ondernemingen.

Onvermoeibare inzet, een rijkdom aan ideeën, en bekwaamheid en deskundigheid in de ontwikkeling, productie en verkoop waren en zijn de basis voor het succes van het familiebedrijf. Dat werd geleid volgens de christelijke normen en waarden en is op het moment eigendom van de derde en vierde generatie.

ABUS beveiligingsoplossingen worden al meer dan 85 jaar volgens het motto ‘Veiligheid vereist kwaliteit’ geproduceerd in drie productievestigingen in Duitsland en ze hebben zich wereldwijd miljoenen malen bewezen.

Recente onderzoeken van toonaangevende marktonderzoekbureaus tonen aan dat ABUS haar toch al hoge merkbekendheid verder zou kunnen vergroten en dat zij op het gebied van woningbeveiliging en mobiele veiligheid nog altijd met afstand de nummer 1 is.

Het uitgangspunt is altijd een idee. Productie en ontwikkeling bij ABUS.

Innovatieve beveiligingsproducten veronderstellen effectief ontwikkelingswerk. In de onderzoek- en ontwikkelingscentra van ABUS wordt bestudeerd hoe mens en eigendom vandaag en in de toekomst beschermd en beveiligd kunnen worden. Hier slagen de experts van ABUS er telkens weer in ook voor de moeilijkste beveiligingseisen intelligente, verbluffende en zeer effectieve beveiligingsoplossingen van de beste kwaliteit te realiseren. De lijst van ABUS-innovaties is lang. Onze inventieve geest zorgt ervoor dat hij steeds langer wordt.

 

Kwaliteit in de duurproef

Onze denkfabriek is het ABUS onderzoek- en ontwikkelingscentrum in Rehe/Westerwald. Hier komen de impulsen en intelligente beveiligingsoplossingen vandaan voor de markten van vandaag en morgen. Innovatieve producten die in moderne beproevings- en testlaboratoria hun kwaliteit moeten bewijzen in extreme materiaaltests en inbraaksimulaties.

 

Om de steeds weer brutalere aanvallen van inbrekers en dieven tegen te kunnen werken, worden voortdurend producten uit de lopende productie genomen om onderworpen te worden aan de zwaarste belastingen. Naast de klassieke materiaalproeven behoren daartoe ook slagproeven, extreme mechanische materiaalproeven, handmatige inbraaksimulaties of koudeproeven.

Meest Verkochte ABUS Producten

ABUS Gamma Bijzetsloten voor Ramen

ABUS raambeveiliging – belangrijkste maatregel tegen inbraak!

 

Wist u dat ramen en terrasdeuren de belangrijkste ingangen zijn van inbrekers?

 

Zowel in gekantelde als in gesloten toestand vormt een in de handel gebruikelijk raam meestal geen grote hindernis. Daarbij komt nog het ongevallenrisico voor kleine kinderen, die een dergelijk raam eenvoudig kunnen openen en eruit kunnen vallen.

 

ABUS biedt u een hele reeks van beveiligingsmaatregelen, zelfs voor ramen in gekantelde toestand!

 

Meer informatie over raambeveiliging met bijzetsloten.

fts106_raamslot_abus_175 (1)
ABUS FTS106 met code
fts96_raamslot_abus_175_wit
ABUS FTS96 met sleutel
fts88_raamblok_abus_wit-175
ABUS DF88 bijzetslot voor dakramen
2510_raamgrendel_abus_wit-175
ABUS 2510 Raamgrendel
fts88_raamblok_abus_wit-175
ABUS DF88 bijzetslot voor dakramen
ABUS Afsluitbare Raamkrukken met Slot

ABUS afsluitbare raamgrepen voor de veiligheid van de kinderen en tegen inbraak

 

Afsluitbare raamgrepen zijn in eerste instantie bedoeld als beveiliging voor kinderen, maar gelden ook als inbraakwerend product voor bepaalde inbraakmethoden zoals de gaatjesboorder-techniek.

 


Dergelijke afsluitbare grepen zijn vooral nuttig voor ouders, want op deze manier kunnen zij bepalen welke ramen de kinderen kunnen openen. Omdat de grepen allemaal gelijksluitend zijn, heeft u slechts een sleutel nodig voor alle raamgrepen.

 

Een aantal raamgrepen, bijvoorbeeld de FG 300, zijn zo ontworpen dat ze universeel inzetbaar zijn. De vierkantstift kan zo worden ingesteld, dat deze op elk raam past. Irritaties over miskopen behoren dus tot het verleden. Ook het monteren is erg eenvoudig.

 

Meer informatie over raambeveiliging met afsluitbare vensterkrukken.

ABUS Afsluitbare raamkrukken met slot

Abus security producten voor inbraakbeveiliging. Synoniem voor veiligheid. | Security Tools BV
Abus security producten voor inbraakbeveiliging. Synoniem voor veiligheid. | Security Tools BV
ABUS FG300 Wit raamkruk
fg300_raamkruk_met slot_abus_bruin-175
ABUS FG300 Bruin raamkruk
fg300_raamkruk_met slot_abus_grijs-175
ABUS FG300 Grijs raamkruk
Abus security producten voor inbraakbeveiliging. Synoniem voor veiligheid. | Security Tools BV
ABUS FG300A W Kleur WIT
abus_fg300a_s-zilver_175
ABUS FG300A G Kleur GRIJS
ABUS Veiligheidsrozetten

ABUS-beschermingsrozetten beschermen de deurcilinder

Overal waar geen plaats is voor beschermingsplaten of deze optisch niet passen, kan worden gekozen voor de montage van trekbeschermingsrozetten.

 

Trekbeschermingsrozetten zijn een soort behuizing voor deurcilinders. Ze bedden de cilinder in en beschermen zo tegen de meest uiteenlopende pogingen tot openbreken. Met de extra trekbescherming wordt korte metten gemaakt met deze bijzondere inbraaktechniek.

 

ABUS-beschermingsrozetten zijn beschikbaar voor metalen en houten deuren. Ze zijn verkrijgbaar in alle gangbare kleuren.

 

Meer informatie over de ABUS veiligheidsrozetten

ABUS veiligheidsrozet met kernbeveiliging RHZS 415 B7
ABUS veiligheidsrozet met kernbeveiliging RHZS 415 B7
ABUS veiligheidsrozet met kernbeveiliging RHZS 415 F2
ABUS veiligheidsrozet met kernbeveiliging RHZS 415 F2
ABUS veiligheidsrozet met kernbeveiliging RHZS 415 F3
ABUS veiligheidsrozet met kernbeveiliging RHZS 415 F3
ABUS veiligheidsrozet met kernbeveiliging RHZS 415 F4
ABUS veiligheidsrozet met kernbeveiliging RHZS 415 F4
ABUS veiligheidsrozet met kernbeveiliging RHZS 415 B7
ABUS veiligheidsrozet met kernbeveiliging RHZS 415 B7
ABUS veiligheidsrozet met kernbeveiliging RHZS 415 W
ABUS veiligheidsrozet met kernbeveiliging RHZS 415 W