SECURITY TOOLS BV

DOM Cliptag: Innovatieve Beveiliging voor Jouw Sleutels

DOM Cliptag is de ultieme beveiligingsoplossing die mechanische en digitale sleutelfuncties harmonieus combineert. Leer hoe deze technologie...

Deel dit bericht

Delen op facebook
Delen op linkedin
Delen op twitter
Delen op email

Wat als één kleine toevoeging aan jouw sleutelbos het verschil kan maken tussen een gewone sleutel en een geavanceerd beveiligingssysteem? De DOM Cliptag biedt een revolutionaire aanpak voor sleutelbeheer, waardoor je mechanische en digitale beveiligingsoplossingen naadloos kunt combineren. Dit innovatieve apparaat is niet alleen compatibel met alle DOM-profielen, maar komt ook met gerespecteerde SKG-certificeringen en een aantrekkelijke prijs. Ontdek in dit artikel hoe de DOM Cliptag een gamechanger kan zijn voor jouw beveiligingsbehoeften, en waarom het de investering meer dan waard is.

Wat is een DOM Cliptag?

De DOM Cliptag is een innovatieve transponder die aan de kop van een sleutel kan worden bevestigd. Dit zorgt ervoor dat de Cliptag zowel mechanische cilinders kan bedienen als digitale en mechanische sleutelfuncties kan combineren. Dit maakt het een veelzijdige en efficiënte oplossing voor toegangsbeheer en beveiliging.

De Cliptag maakt gebruik van geavanceerde technologie en is compatibel met alle DOM-profielen. Hierdoor is het eenvoudig te integreren in bestaande beveiligingssystemen. Een van de belangrijkste voordelen is de certificering volgens SKG® en SKG*® normen, wat een hoge mate van betrouwbaarheid en veiligheid garandeert.

De prijs van de DOM Cliptag is €53,43 inclusief btw, wat het een betaalbare optie maakt voor zowel particuliere als zakelijke gebruikers. De combinatie van mechanische en digitale functies biedt een uitgebreide oplossing voor moderne beveiligingsbehoeften.

Cliptag Technologie en Functionaliteiten

Cliptag Technologie en Functionaliteiten-1.jpg

De DOM Cliptag maakt gebruik van RFID-technologie voor contactloze communicatie. Dit betekent dat gebruikers de Cliptag eenvoudig kunnen gebruiken zonder fysiek contact met de lezer. Dit verhoogt niet alleen de gebruiksvriendelijkheid maar ook de veiligheid, aangezien RFID moeilijker te manipuleren is dan traditionele sleutels.
Een van de belangrijkste kenmerken van de DOM Cliptag is het vermogen om een onbeperkt aantal tags te programmeren. Dit biedt flexibiliteit voor zowel kleine als grote organisaties die meerdere gebruikers en toegangsrechten moeten beheren. De Cliptag kan eenvoudig opnieuw geprogrammeerd worden, wat handig is bij verlies of diefstal van een tag.
Daarnaast is de DOM Cliptag geschikt voor gebruik met zowel mechanische als digitale cilinders. Dit maakt het een veelzijdige oplossing die kan worden geïntegreerd in bestaande beveiligingssystemen zonder de noodzaak voor uitgebreide aanpassingen. Hierdoor kunnen organisaties hun beveiligingsinfrastructuur moderniseren zonder grote investeringen.
De behuizing van de DOM Cliptag is duurzaam en ontworpen voor langdurig gebruik. Dit zorgt ervoor dat de Cliptag bestand is tegen dagelijkse slijtage en omgevingsfactoren. De robuuste constructie garandeert een lange levensduur, waardoor het een kosteneffectieve oplossing is voor langdurige beveiligingsbehoeften.
De voordelen van RFID-technologie zijn talrijk. Ten eerste biedt het een hoge mate van beveiliging doordat de gegevensoverdracht versleuteld is. Ten tweede zorgt het voor snel en efficiënt toegangsbeheer, omdat gebruikers niet hoeven te wachten op fysieke interactie met de sloten. Tot slot vermindert RFID-technologie de kans op slijtage aan de hardware, wat de onderhoudskosten verlaagt.
In samenvatting biedt de DOM Cliptag een geavanceerde, betrouwbare en veelzijdige oplossing voor moderne beveiligingsbehoeften. De combinatie van RFID-technologie, programmeerbaarheid, en duurzaamheid maakt het een uitstekende keuze voor zowel particuliere als zakelijke gebruikers.

Cliptag Installatie en Configuratie

De installatie van de DOM Cliptag is eenvoudig en efficiënt, mede doordat er geen batterijen nodig zijn. Dit zorgt voor een continue werking zonder onderbrekingen door lege batterijen.

Stappen voor Installatie

 1. Bevestigen aan de sleutel: Begin door de DOM Cliptag stevig aan de kop van de sleutel te bevestigen. Zorg ervoor dat de Cliptag goed vastzit om problemen in gebruik te voorkomen.

 2. Programmeren via de DOM Tapkey app: Zodra de Cliptag is bevestigd, opent u de DOM Tapkey app. Volg de instructies in de app om de Cliptag te programmeren. Dit omvat het toewijzen van toegangsrechten en het instellen van gebruikers.

 3. Testen van de functionaliteit: Na het programmeren is het essentieel om de Cliptag te testen. Controleer of de Cliptag correct werkt met de mechanische en digitale cilinders. Herhaal indien nodig de programmeerstappen om eventuele fouten te corrigeren.

Praktische Tips

 • Gebruik de bijgeleverde handleiding: De configuratie kan eenvoudig worden uitgevoerd met behulp van de bijgeleverde handleiding. Deze handleiding biedt stapsgewijze instructies en visuele ondersteuning om de installatie soepel te laten verlopen.

 • Regelmatige tests: Test de Cliptag regelmatig om ervoor te zorgen dat deze correct blijft functioneren. Dit helpt problemen vroegtijdig te identificeren en te verhelpen.

Veelvoorkomende Problemen en Oplossingen

 • Cliptag werkt niet na programmeren: Controleer of de Cliptag correct is bevestigd en dat de programmeerstappen nauwkeurig zijn gevolgd. Herprogrammeer indien nodig de Cliptag via de DOM Tapkey app.

 • Geen respons van de digitale cilinder: Zorg ervoor dat de cilinder compatibel is met de Cliptag en dat de Cliptag correct is geprogrammeerd.

Gerelateerde Producten

Voor een optimale configuratie en gebruik kunnen aanvullende producten nuttig zijn:

 • DOM Access Manager Compact V2 (wand lezer): Deze wand lezer, geprijsd op €890.63, helpt bij het beheren van toegangsrechten en het programmeren van de Cliptag.

 • DOM Tapkey Pro halve cilinder met NFC/BLE: Beschikbaar voor €697.15, deze cilinder biedt compatibiliteit met de Cliptag en zorgt voor naadloze integratie met uw beveiligingssysteem.

 • DOM Tapkey Guard Slimline deurhardware PC55 met NFC/BLE: Deze deurhardware, geprijsd op €808.43, biedt extra beveiliging en compatibiliteit met de Cliptag.

Met deze stappen en tips kunt u de DOM Cliptag snel en effectief installeren en configureren, zodat u kunt profiteren van de geavanceerde beveiligingsmogelijkheden die het biedt.

Gebruik en Toepassingen van DOM Cliptag

Gebruik en Toepassingen van DOM Cliptag-1.jpg

De DOM Cliptag is een veelzijdige beveiligingsoplossing die geschikt is voor verschillende toepassingen, waaronder woningen, bedrijven en industriële omgevingen. Door de Cliptag te combineren met DOM Tapkey Pro cilinders en DOM Tapkey Guard Compact deurhardware, kunnen gebruikers profiteren van een geavanceerd en betrouwbaar toegangsbeheer.

Voornaamste Toepassingen

De DOM Cliptag kan op diverse manieren worden ingezet:

 • Beveiliging van deuren: De Cliptag biedt een extra laag beveiliging voor deuren, waardoor onbevoegde toegang wordt voorkomen. Dit is vooral nuttig in kantoren en wooncomplexen waar meerdere mensen toegang nodig hebben tot bepaalde ruimtes.
 • Toegangscontrole in appartementencomplexen: In grote wooncomplexen kan de Cliptag worden gebruikt om bewoners eenvoudig toegang te geven tot gemeenschappelijke ruimtes zoals ingangen, garages en opslagruimtes. Dit systeem zorgt voor een efficiënte en veilige toegangscontrole, waarbij sleutels eenvoudig geprogrammeerd kunnen worden voor specifieke toegangsrechten.
 • Integratie met slimme sloten en beveiligingssystemen: De Cliptag kan naadloos worden geïntegreerd met bestaande slimme sloten en beveiligingssystemen. Dit maakt het mogelijk om toegangsbeheer te combineren met andere beveiligingsoplossingen, zoals cameratoezicht en alarmsystemen.

  Praktische Voorbeelden

 • Kleine bedrijven: Een klein bedrijf kan de Cliptag gebruiken om medewerkers toegang te geven tot specifieke kantoorruimtes. Dit voorkomt dat onbevoegden toegang krijgen tot gevoelige informatie of waardevolle apparatuur.
 • Industriële toepassingen: In industriële omgevingen kan de Cliptag worden gebruikt om toegang te beheren tot machines en opslagruimtes. Dit zorgt voor een verhoogde veiligheid en voorkomt ongeautoriseerde toegang tot gevaarlijke of waardevolle materialen.
 • Woningen: Huiseigenaren kunnen de Cliptag gebruiken om familieleden en vertrouwde personen toegang te geven tot hun woning. Dit biedt niet alleen gemak, maar verhoogt ook de veiligheid door te voorkomen dat verloren of gestolen sleutels door onbevoegden worden gebruikt.

  Effectieve Omgevingen

  De DOM Cliptag is het meest effectief in omgevingen waar toegangsbeheer en beveiliging van groot belang zijn. Dit omvat:

 • Kantoren en bedrijfsgebouwen
 • Wooncomplexen en appartementen
 • Industriële faciliteiten
 • Residentiële woningen
  Door de veelzijdige inzetbaarheid en de mogelijkheid tot integratie met andere beveiligingssystemen, biedt de DOM Cliptag een uitgebreide oplossing voor diverse beveiligingsbehoeften.

Voordelen van Cliptag Gebruik

De DOM Cliptag biedt verschillende voordelen die het een uitstekende keuze maken voor toegangsbeheer en beveiliging.

Geen Batterijen Nodig

De Cliptag functioneert zonder batterijen, wat betekent dat het altijd operationeel is. Dit elimineert de noodzaak voor regelmatige batterijvervanging en vermindert het risico op onverwachte storingen.

Hoge Betrouwbaarheid

De DOM Cliptag is gecertificeerd met SKG® en SKG*® normen, wat een hoge mate van betrouwbaarheid garandeert. Deze certificeringen zijn een indicatie van de robuustheid en beveiliging van de Cliptag, waardoor gebruikers zeker kunnen zijn van een betrouwbare werking.

Eenvoudig Programmeerbaar en Gebruiksvriendelijk

Het programmeren van de Cliptag is eenvoudig en kan snel worden uitgevoerd via de DOM Tapkey app. Dit maakt het systeem gebruiksvriendelijk en toegankelijk voor zowel particuliere als zakelijke gebruikers. De intuïtieve interface van de app zorgt ervoor dat zelfs personen zonder technische achtergrond de Cliptag gemakkelijk kunnen instellen en beheren.

Duurzame en Robuuste Constructie

De Cliptag is ontworpen voor langdurig gebruik en heeft een duurzame behuizing die bestand is tegen dagelijkse slijtage. Deze robuuste constructie zorgt ervoor dat de Cliptag effectief blijft functioneren, zelfs in veeleisende omgevingen. Dit maakt het een kosteneffectieve oplossing, aangezien er minder onderhoud en vervangingen nodig zijn.

Samenvatting van Voordelen

VoordeelBeschrijving
Geen batterijen nodigAltijd operationeel zonder de noodzaak voor batterijvervanging.
Hoge betrouwbaarheidGecertificeerd met SKG**® en SKG***® normen.
Eenvoudig programmeerbaarGebruiksvriendelijk en snel te programmeren via de DOM Tapkey app.
Duurzame constructieOntworpen voor langdurig gebruik en bestand tegen dagelijkse slijtage.

De voordelen van de DOM Cliptag maken het een betrouwbare, gebruiksvriendelijke en duurzame oplossing voor moderne beveiligingsbehoeften.

Cliptag Accessoires en Compatibiliteit

Cliptag Accessoires en Compatibiliteit-1.jpg

De DOM Cliptag is compatibel met een reeks van DOM Tapkey producten, waardoor het een veelzijdige oplossing is voor diverse beveiligingsbehoeften.

Beschikbare Accessoires

 • DOM Tapkey Access Manager Compact V2 (wand lezer): Deze wand lezer is verkrijgbaar voor €890.63. Het biedt geavanceerde toegangsbeheerfunctionaliteiten en maakt het eenvoudig om toegangsrechten te beheren en te programmeren.
 • DOM Tapkey Pro halve cilinder met NFC/BLE: Deze cilinder, geprijsd op €697.15, biedt zowel NFC- als BLE-functionaliteiten, wat zorgt voor een naadloze integratie met de DOM Cliptag.
 • DOM Tapkey Guard Slimline deurhardware PC55 met NFC/BLE: Deze deurhardware kost €808.43 en biedt extra beveiliging samen met de compatibiliteit van NFC en BLE technologie.

  Compatibiliteit

  De DOM Cliptag werkt naadloos samen met verschillende DOM Tapkey oplossingen:

 • DOM Tapkey Pro knopcilinders: Deze cilinders zijn ontworpen om te werken met de DOM Cliptag, waardoor gebruikers kunnen profiteren van zowel mechanische als digitale beveiligingsfuncties.
 • DOM Tapkey Guard Compact deurhardware: Deze hardware biedt verbeterde beveiliging en werkt perfect samen met de DOM Cliptag, waardoor een robuuste toegangsbeheeroplossing wordt gecreëerd.

  Compatibiliteitstest

  Voor gebruikers die willen controleren of hun bestaande systemen compatibel zijn met de DOM Cliptag, kan een compatibiliteitstest worden uitgevoerd via de DOM Tapkey app. Deze app biedt een eenvoudige manier om te controleren of de Cliptag correct werkt met andere DOM Tapkey producten en helpt eventuele compatibiliteitsproblemen vroegtijdig te identificeren.

  Lijst van Essentiële Accessoires en Prijzen

  Accessoire
  DOM Tapkey Access Manager Compact V2 (wand lezer)
  DOM Tapkey Pro halve cilinder met NFC/BLE
  DOM Tapkey Guard Slimline deurhardware PC55 met NFC/BLE

  Met deze accessoires en compatibele producten biedt de DOM Cliptag een uitgebreide en flexibele oplossing voor moderne beveiligingsbehoeften.

Cliptag Onderhoud en Updates

Regelmatig onderhoud van de DOM Cliptag is essentieel voor optimale prestaties. Dit voorkomt problemen en zorgt voor een betrouwbare werking.

Onderhoudstips

 • Controleer regelmatig op slijtage: Inspecteer de Cliptag periodiek om te zien of er tekenen van slijtage zijn. Vervang de Cliptag indien nodig om storingen te voorkomen.
 • Zorg voor schone contactpunten: Houd de contactpunten van de Cliptag schoon. Dit zorgt voor een goede verbinding en voorkomt dat vuil of corrosie de functionaliteit beïnvloedt.
 • Update firmware indien beschikbaar: Firmware-updates verbeteren de prestaties en voegen nieuwe functies toe. Controleer regelmatig op updates via de DOM Tapkey app en installeer deze zodra ze beschikbaar zijn.

Updates Downloaden

Updates voor de DOM Cliptag kunnen eenvoudig worden gedownload via de DOM Tapkey app. Volg deze stappen om de firmware bij te werken:

 1. Open de DOM Tapkey app.
 2. Navigeer naar de instellingen en selecteer “Firmware Update”.
 3. Volg de instructies op het scherm om de update te downloaden en te installeren.

Door deze eenvoudige onderhoudstips te volgen en regelmatig updates te installeren, blijft de DOM Cliptag in topconditie en garandeert het continue beveiliging en betrouwbaarheid.

Final Words

De DOM Cliptag biedt een innovatieve en betrouwbare oplossing voor toegangsbeheer. Deze technologie maakt gebruik van RFID voor een naadloze integratie met zowel mechanische als digitale cilinders. Dankzij de SKG-certificeringen en robuuste constructie is de Cliptag een uitstekende keuze voor elke beveiligingsbehoefte.

Het installatieproces is eenvoudig en de compatibiliteit met diverse DOM Tapkey producten vergroot de veelzijdigheid. Regelmatig onderhoud en updates zorgen voor optimale prestaties.

Met DOM Cliptag bent u verzekerd van een ongekend niveau van beveiliging en gebruiksgemak.

FAQ

Welke accessoires zijn compatibel met de DOM Cliptag?

Belangrijke accessoires zijn de DOM Tapkey Access Manager Compact V2, DOM Tapkey Pro halve cilinder, en DOM Tapkey Guard Slimline deurhardware. Compatibiliteitstest kan via de DOM Tapkey app.

Wat zijn de voordelen van het gebruik van een DOM Cliptag?

De DOM Cliptag heeft geen batterijen nodig, ontvangt SKG® en SKG*® certificeringen, is eenvoudig te programmeren, gebruiksvriendelijk, en heeft een duurzame constructie.

Hoe onderhoud en update ik mijn DOM Cliptag?

Regelmatig onderhoud zoals het controleren van slijtage en het schoonhouden van contactpunten is belangrijk. Updates kunnen worden gedownload via de DOM Tapkey app.

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

Blijf op de hoogte van de laatste
technieken in bouwkundige beveiliging

NOG MEER ONTDEKKEN

Vragen over Beveiligingen?

Aarzel niet en neem contact met ons op