SECURITY TOOLS BV

Dom Eniq Pro Verbeter Je Toegangsbeheer Vandaag

Dom Eniq Pro, een revolutionair systeem in toegangscontrole, biedt talloze voordelen en mogelijkheden. Maar wist je dat dit slimme slot...

Deel dit bericht

Delen op facebook
Delen op linkedin
Delen op twitter
Delen op email

Heeft u ooit gedacht aan een toegangsbeheersysteem dat zowel eenvoudig te installeren als gebruiksvriendelijk is? De Dom Eniq Pro biedt deze en nog vele andere voordelen. Met de innovatieve functies van dit systeem kunt u moeiteloos toegangsrechten beheren en uw eigendommen beveiligen zonder complexe infrastructuur of dure software.

In dit artikel ontdekt u hoe de Dom Eniq Pro uw toegangsbeheer aanzienlijk kan verbeteren en welke kenmerken deze oplossing tot een topkeuze maken voor zowel bedrijven als particulieren. Lees verder om alle voordelen en toepassingen te ontdekken.

Overzicht van de Dom Eniq Pro en Belangrijkste Kenmerken

De Dom Eniq Pro is een geavanceerd elektronisch sluitsysteem dat deel uitmaakt van de DOM ENiQ® serie. Dit systeem maakt gebruik van RFID-tags en smartphones met Bluetooth voor gebruiksvriendelijke en flexibele toegangscontrole.

Doordat het systeem geen computers, servers of dure software vereist, is het toegankelijk voor een breed scala aan gebruikers en toepassingen. Gebruikers kunnen toegang beheren via een app of laptop, tijdsgebonden toegang toewijzen en gedetailleerde monitoringsrapporten genereren over wie wanneer de deur heeft geopend.

 • RFID- en Bluetooth-compatibiliteit: Bediening via RFID-tags of smartphones.
 • Geen dure infrastructuur nodig: Werkt zonder computers, servers of dure software.
 • Toegangsbeheer via app: Toegang beheren en toewijzen via een app of laptop.
 • Tijdsgebonden toegang: Specifieke tijdsblokken toewijzen voor toegang.
 • Gedetailleerde monitoring: Bijhouden wie wanneer de deur heeft geopend.
 • Back-up mogelijkheden: Ondersteunt het maken van back-ups van beveiligingsplannen.

Met de Dom Eniq Pro hebben gebruikers volledige controle over hun toegangsbeheer. De ENiQ App maakt het eenvoudig om toegang te beheren en te monitoren, waardoor gebruikers inzicht krijgen in wie toegang heeft tot bepaalde zones en wanneer.

Dit verhoogt niet alleen de veiligheid, maar maakt ook efficiënte toegangscontrole mogelijk zonder complexe infrastructuur. De mogelijkheid om back-ups te maken van beveiligingsplannen biedt extra zekerheid en betrouwbaarheid voor gebruikers.

Dom Eniq Pro Toepassingen en Voordelen

eniq-pro-cliptag

De Dom Eniq Pro kan eenvoudig worden geïntegreerd in bijna elke deur, waardoor het een veelzijdige oplossing is voor zowel residentiële als commerciële omgevingen. Dit elektronische toegangscontrolesysteem biedt gebruikers de mogelijkheid om hun deuren te beveiligen zonder de noodzaak van uitgebreide bekabeling of infrastructuurwijzigingen. Bovendien is de Dom Eniq Pro compatibel met bestaande deursystemen, wat de installatie en implementatie vereenvoudigt.

 • Brand- en waterbestendigheid: Verhoogt de duurzaamheid en betrouwbaarheid.
 • Eenvoudige integratie: Geschikt voor bijna elke deur.
 • SKG* certificering**: Garandeert de hoogste beveiligingsklasse.
 • Gebruiksvriendelijke toegangscontrole: Flexibele en veilige toegang via RFID of smartphone.

Met het SKG*** certificaat biedt de Dom Eniq Pro de hoogste beveiligingsklasse, waardoor het extra zwaar inbraakwerend is. Dit maakt het systeem bijzonder geschikt voor situaties waarin maximale beveiliging vereist is, zoals bij woningen, kantoren en bedrijfspanden.

De brand- en waterbestendigheid van de Dom Eniq Pro draagt verder bij aan de betrouwbaarheid, zelfs in uitdagende omgevingen. Deze eigenschappen maken het een robuuste en betrouwbare oplossing voor toegangsbeheer en woningbeveiliging, met de extra voordelen van gebruiksgemak en flexibiliteit.

Dom Eniq Pro Installatie en Configuratie

De installatie van de Dom Eniq Pro is eenvoudig en vereist geen complexe bekabeling of infrastructuur. Dit maakt het systeem ideaal voor zowel nieuwe installaties als voor het upgraden van bestaande deursystemen. Met de Dom Eniq Pro kunnen gebruikers snel en efficiënt een hoogwaardig toegangscontrolesysteem installeren zonder ingrijpende aanpassingen aan de bestaande omgeving.

Met de Eniq App kunnen gebruikers de Dom Eniq Pro configureren en programmeren. RFID-tags kunnen gemakkelijk worden geprogrammeerd of Bluetooth-toegangsinvitaties kunnen via de app worden verzonden. De app ondersteunt ook het instellen van tijdsbeperkingen voor toegang, waardoor gebruikers precieze controle hebben over wie toegang heeft en wanneer. Het gebruik van de app vereist een Android-smartphone, wat zorgt voor een gebruiksvriendelijke en flexibele ervaring voor het beheren van toegangsrechten.

Stap Beschrijving
1 Monteer de Dom Eniq Pro op de deur volgens de meegeleverde instructies.
2 Download de Eniq App op een Android-smartphone.
3 Programmeer de RFID-tags of verstuur Bluetooth-toegangsinvitaties via de app.
4 Stel tijdsbeperkingen en functies voor de tags in via de app.

De Eniq App is essentieel voor de configuratie van de Dom Eniq Pro. Specifieke instellingen zoals tijdsbeperkingen en toegangsrechten kunnen alleen via de app worden ingesteld, wat een extra laag van beveiliging en controle biedt. Door gebruik te maken van de app kunnen gebruikers eenvoudig en efficiënt hun toegangsbeheer optimaliseren en aanpassen aan hun specifieke behoeften.

Gebruikerservaringen en Beoordelingen van de Dom Eniq Pro

Gebruikerservaringen en Beoordelingen van de Dom Eniq Pro-1.jpg

De Dom Eniq Pro heeft over het algemeen zeer positieve beoordelingen ontvangen van gebruikers. Met een totaal van 5.056 beoordelingen, waarvan 99% van de klanten het bedrijf aanbeveelt, blijkt dat de Dom Eniq Pro een betrouwbare keuze is voor zowel residentiële als commerciële toepassingen. Gebruikers prijzen vooral de gebruiksvriendelijkheid en de betrouwbaarheid van het systeem.

 • Gebruiksgemak: Gebruikers waarderen de eenvoudige installatie en intuïtieve bediening via de app.
 • Betrouwbaarheid: Veel reviews vermelden de betrouwbaarheid en duurzaamheid van de Dom Eniq Pro, zelfs in uitdagende omgevingen.
 • Beveiligingsniveau: Klanten zijn tevreden met het hoge beveiligingsniveau dat de Dom Eniq Pro biedt, dankzij functies zoals SKG*** certificering.

Kosten en Beschikbaarheid van de Dom Eniq Pro

De prijzen voor de ENiQ-app beginnen bij €0 voor basisgebruik, waardoor het toegankelijk is voor kleinere installaties. Voor het beheren van drie of meer Dom Eniq sloten kost de app €35,90 en een surplus voor elke extra RFID-tag. Deze prijsstructuur maakt het systeem flexibel en schaalbaar, waardoor het geschikt is voor zowel kleine als grote bedrijven.

 • Halve cilinders: Ideaal voor specifieke toepassingen, prijs op aanvraag.
 • Halve knopcilinders: Voor extra gemak, prijs op aanvraag.
 • Slimme sloten: Voor maximale beveiliging, prijs op aanvraag.
 • DOM Premium Plus Tag

Onze winkel die de Dom Eniq Pro en bijbehorende producten aanbiedt, is gevestigd op de Koningin Astridlaan 54A te Wetteren (9230). Voor service en garantie kunt u terecht onze winkel, waar deskundig en vriendelijk personeel klaarstaat om u te helpen met al uw vragen en behoeften met betrekking tot de Dom Eniq Pro.

De Dom Eniq Pro biedt een robuuste en eenvoudig te beheren beveiligingsoplossing voor zowel woningen als bedrijven. Met zijn draadloze technologie, brand- en waterbestendigheid, en hoge beveiligingscertificering voorziet het systeem in uitgebreide en betrouwbare toegangscontrole. De installatie en configuratie zijn eenvoudig en betaalbaar, wat het aantrekkelijk maakt voor een breed scala aan gebruikers.

Bent u klaar om de beveiliging van uw pand naar een hoger niveau te tillen? Bezoek onze winkel op de Koningin Astridlaan 54A te Wetteren (9230), of neem contact op met de klantendienst van Security Tools BV voor meer informatie over de Dom Eniq Pro en andere geavanceerde beveiligingsoplossingen. Bescherm uw waardevolle bezittingen vandaag nog met onze toonaangevende technologie.

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

Blijf op de hoogte van de laatste
technieken in bouwkundige beveiliging

NOG MEER ONTDEKKEN

Vragen over Beveiligingen?

Aarzel niet en neem contact met ons op